Ζουμερή Πορτοκαλόπιτα από την FoodStuff!

Μίγμα για αφράτη και νόστιμη πορτοκαλόπιτα που παρασκευάζεται εύκολα με λάδι, νερό και αυγό. Περιέχει γιαούρτι, σιμιγδάλι και κομματάκια από φυσική φλούδα πορτοκαλιού. Μπορεί να συνδυαστεί με φύλλο κρούστας για πιο παραδοσιακό αποτέλεσμα. Ιδανική σκέτη, ως συνοδευτικό παγωτού ή ως βάση γλυκισμάτων.


Συνταγή χρήσης

  • 1000 γρ. Μίγμα ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
  • 250 γρ. Νερό
  • 300 γρ. Ηλιέλαιο
  • 300 γρ. Αυγά φρέσκα

Οδηγίες Εκτέλεσης:

  1. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε προαιρετικά 300 γρ. φύλλο κρούστας τριμμένο και ελαφρώς ψημένο.
  3. Φουρνίζουμε στους 160-180°C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

Σιροπιάζουμε με σιρόπι 28-29°C, 29 γράδα: 1500 γρ. ζάχαρη – 900 γρ. νερό – 300 γρ. γλυκόζη.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.