White Tart Cream Free

Tart Με Cream Cake Free :

Υλικά:

  • 1 κιλό Μίγμα Cream Cake Free
  • 500 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. Μαργαρίνη μαλακή ή βούτυρο (82% μαλακωμένο όχι λιωμένο)
  • 200 γρ. Αυγά
  • 150 γρ. Σπορέλαιο

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με φτερό στο μίξερ μας στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη.

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο μας για 2 ώρες.

Ανοίγουμε σε σκεύος τάρτας στο επιθυμητό μέγεθος.

Ψήνουμε σε φούρνο αέρος στους 180°C με τάμπερ κλειστό για 20-25 λεπτά.


Milky Free Diplomat:

  • 1 κιλό μίγμα MILKY FREE
  • 2,5 κιλά νερό κρύο
  • 2 λίτρα κρέμα γάλακτος 35% (σαντιγύ)

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε το νερό και τη MILKY FREE στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.

Ενσωματώνουμε τη χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:

Στη τάρτα προσθέτουμε την αφρατεμένη κρέμα μας milky free και κάνουμε ντεκόρ με λευκή σοκολάτα μαλτιτόλης.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.