Tart Με Cream Cake Free :
Υλικά:
- 1 κιλό Μίγμα Cream Cake Free
- 500 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
- 500 γρ. Μαργαρίνη μαλακή ή βούτυρο (82% μαλακωμένο όχι λιωμένο)
- 200 γρ. Αυγά
- 150 γρ. Σπορέλαιο
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με φτερό στο μίξερ μας στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο μας για 2 ώρες.
Ανοίγουμε σε σκεύος τάρτας στο επιθυμητό μέγεθος.
Ψήνουμε σε φούρνο αέρος στους 180°C με τάμπερ κλειστό για 20-25 λεπτά.
Milky Free Diplomat:
- 1 κιλό μίγμα MILKY FREE
- 2,5 κιλά νερό κρύο
- 2 λίτρα κρέμα γάλακτος 35% (σαντιγύ)
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε το νερό και τη MILKY FREE στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
Ενσωματώνουμε τη χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:
Στη τάρτα προσθέτουμε την αφρατεμένη κρέμα μας milky free και κάνουμε ντεκόρ με λευκή σοκολάτα μαλτιτόλης.