White Tart Cream Free

Tart Με Cream Cake Free :

Υλικά:

  • 1 κιλό Μίγμα Cream Cake Free
  • 500 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. Μαργαρίνη μαλακή ή βούτυρο (82% μαλακωμένο όχι λιωμένο)
  • 200 γρ. Αυγά
  • 150 γρ. Σπορέλαιο

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με φτερό στο μίξερ μας στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη.

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο μας για 2 ώρες.

Ανοίγουμε σε σκεύος τάρτας στο επιθυμητό μέγεθος.

Ψήνουμε σε φούρνο αέρος στους 180°C με τάμπερ κλειστό για 20-25 λεπτά.


Milky Free Diplomat:

  • 1 κιλό μίγμα MILKY FREE
  • 2,5 κιλά νερό κρύο
  • 2 λίτρα κρέμα γάλακτος 35% (σαντιγύ)

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε το νερό και τη MILKY FREE στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.

Ενσωματώνουμε τη χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:

Στη τάρτα προσθέτουμε την αφρατεμένη κρέμα μας milky free και κάνουμε ντεκόρ με λευκή σοκολάτα μαλτιτόλης.

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι προσφορές, νέα προϊόντα και συνταγές!

Email Icon

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.