Βασιλόπιττα Cake soft Double cream

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κιλό CAKE SOFT DOUBLE CREAM
  • 350 γρ. Αυγά φρέσκα
  • 150 γρ. Σπορέλαιο
  • 150 γρ. Βούτυρο 82% λιπαρά
  • 150 γρ. Νερό
  • 100 γρ. Χυμό πορτοκάλι
  • 1 τεμ. Ξύσμα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
  2. Φουρνίστε στους 150-160 °C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.
  3. Επικαλύψτε με ζάχαρη άχνη ή CHOCO TASTY WHITE/ MILK/ DARK.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.