ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό CAKE SOFT DOUBLE CREAM
- 350 γρ. Αυγά φρέσκα
- 150 γρ. Σπορέλαιο
- 150 γρ. Βούτυρο 82% λιπαρά
- 150 γρ. Νερό
- 100 γρ. Χυμό πορτοκάλι
- 1 τεμ. Ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
- Φουρνίστε στους 150-160 °C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.
- Επικαλύψτε με ζάχαρη άχνη ή CHOCO TASTY WHITE/ MILK/ DARK.