ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μίγμα CAKE SOFT DOUBLE CREAM
- 350 γρ. Αυγά φρέσκα
- 300 γρ. Σπορέλαιο/βούτυρο 82% (μισό μισό)
- 150 γρ. Νερό
- 100 γρ. Χυμό πορτοκάλι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 10 γρ. Μαχλέπι
- 3 γρ. Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
- Φουρνίστε στους 150-160 °C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.