Βασιλόπιτα με Cake Soft Double Cream

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μίγμα CAKE SOFT DOUBLE CREAM
  • 350 γρ. Αυγά φρέσκα
  • 300 γρ. Σπορέλαιο/βούτυρο 82% (μισό μισό)
  • 150 γρ. Νερό
  • 100 γρ. Χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 10 γρ. Μαχλέπι
  • 3 γρ. Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
  2. Φουρνίστε στους 150-160 °C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.