SEMIFREDO ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
Υλικά:
- 1 kg Κρέμα γάλακτος 35% φυτική κρέμα
- 250γρ μίγμα Semifreddo φουντούκι
- 180 gr Hazelnut paste 100
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε την κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου σφίξει η κρέμα και γίνει ημίρευστη.
Προσθέτουμε τη Hazelnut paste 100 (πάστα από 100% ψημένο φουντούκι) και αναμιγνύουμε στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Σύνθεση:
Σε φόρμα σιλικόνης προσθέτουμε μία στρώση Semiffredo φουντούκι.
Τοποθετούμε ένα φύλλο Παντεσπάνι Double Choco και κλείνουμε ξανά με Semiffredo φουντούκι. Καταψύχουμε και όταν παγώσει αφαιρούμε τη φόρμα σιλικόνης και επικαλύπτουμε με MIRROR BLACK CARBON