Tούρτα με Lemon Poppyseed Cake

Lemon Poppyseed Cake:

  • 1000γρ Lemon Poppyseed Cake
  • 100 γρ Αυγό
  • 300 γρ Ηλιέλαιο
  • 400 γρ Νερό

Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό στο μίξερ για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.

Ψήνουμε σε τσέρκι στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.

Ice filling vanilla:

  • 1000 γρ Ice filling vanilla
  • 2200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • Ξύσμα από 2 λεμόνια

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το συρμα για περίπου 5 λεπτά.

ΚΙΓΙΕ MIX:

  • 1000γρ μίγμα ΚΙΓΙΕ MIX
  • 600-700γρ καυτό νερό

Βάζουμε τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα και τα χτυπάμε σε γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν.

Σύνθεση:

Κόβουμε το κέικ σε 3 κομμάτια αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος ώστε να ισιώσει. Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ με την βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής βάζουμε το Ice filling vanilla.

Οπότε έχουμε 3 στρώσεις κέικ και 2 στρώσεις Ice filling vanilla.

Τέλος κλείνουμε όλη την εξωτερική επιφάνεια (από πάνω και στο πλάι) με ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ.

Καίμε με το φλόγιστρο.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.