Tούρτα με Φουντουκόπιτα και Γεύση φουντούκι – σοκολάτα

Φουντουκόπιτα:

  • 1000 γρ. Μίγμα Φουντουκόπιτα
  • 100 γρ. Αυγό
  • 300 γρ Ηλιέλαιο
  • 400 γρ Νερό

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμιγνύουμε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.

Σε τσέρκι 18 cm τοποθετούμε 600γρ. μίγμα φουντουκόπιτας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 50 με 55 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.

Ice Vanilla filling – Γεύση Φουντούκι – Σοκολάτα:

  • 1000 γρ Ice Vanilla filling
  • 2200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά ή φυτική κρέμα
  • 120 γρ γεύση φουντούκι σοκολάτα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Σύνθεση:

Κόβουμε το κέικ σε 3 φέτες αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος έτσι ώστε να ισιώσει.

Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ, με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής βάζουμε το Ice Filling Vanilla με γεύση Φουντούκι-Σοκολάτα.

Στην τρίτη φέτα γαρνίρουμε με κορνέ της αρεσκείας μας με την κρέμα.

Τέλος μπορούμε να γαρνίρουμε με σπασμένα φουντούκια και γραμμές από το Pralin Hazelnut White.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.