Φουντουκόπιτα:
- 1000 γρ. Μίγμα Φουντουκόπιτα
- 100 γρ. Αυγό
- 300 γρ Ηλιέλαιο
- 400 γρ Νερό
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμιγνύουμε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σε τσέρκι 18 cm τοποθετούμε 600γρ. μίγμα φουντουκόπιτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 50 με 55 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Ice Vanilla filling – Γεύση Φουντούκι – Σοκολάτα:
- 1000 γρ Ice Vanilla filling
- 2200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά ή φυτική κρέμα
- 120 γρ γεύση φουντούκι σοκολάτα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Σύνθεση:
Κόβουμε το κέικ σε 3 φέτες αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος έτσι ώστε να ισιώσει.
Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ, με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής βάζουμε το Ice Filling Vanilla με γεύση Φουντούκι-Σοκολάτα.
Στην τρίτη φέτα γαρνίρουμε με κορνέ της αρεσκείας μας με την κρέμα.
Τέλος μπορούμε να γαρνίρουμε με σπασμένα φουντούκια και γραμμές από το Pralin Hazelnut White.