Τούρτα μπισκότο:
Angel Vanilla cake
- 1000 γρ. Μίγμα Angel Vanilla Cake
- 150 γρ Αυγό
- 300 γρ Ηλιέλαιο
- 400 γρ Νερό
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό στο μίξερ για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.
Ψήνουμε σε τσέρκι της επιλογής μας και ψήνουμε στους 160 βαθμούς Κελσίου για 50 λεπτά περίπου.
Ice filling vanilla:
- 1000 γρ ICE VANILLA FILLING
- 2200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 90 γρ ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα στη μέγιστη ταχύτητα για 3-4 λεπτά περίπου έως ότου ομογενοποιηθούν.
Σύνθεση:
Κόβουμε το κέικ σε 3 ίσα κομμάτια αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος ώστε να ισιώσει.
Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής βάζουμε το ICE FILLING VANILLA – ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.
Καλύπτουμε όλη την εξωτερική επιφάνεια με ICE VANILLA FILLING – ΜΠΙΣΚΟΤΟ και καλύπτουμε με ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ – ΚΑΚΑΟ.