Συνταγή για Valentine’s Cake

Υλικά:

  • red velvet cake
  • κρέμα με ice filling vanilla + γεύση μπισκότο βανίλια
  • blueberry filling 60
  • φρέσκα μύρτιλα
  • φρέσκος δυόσμος

Red velvet cake:

  • 1 κιλό red velvet cake
  • 350 gr. Αυγό
  • 300 gr. Ηλιέλαιο
  • 250 gr. Νερό

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και τα χτυπάμε στην χαμηλή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζουμε σε λαμαρίνα (60×40) με λαδόκολλα 800γρ από το μείγμα. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας με την βοήθεια μιας σπαστής παλέτας. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου για 9 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα κάνουμε καρδιές με τσέρκι της αρεσκείας μας.

Ice filling vanilla:

  • 1 κιλό ice filling vanilla
  • 2 κιλά κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
  • 60 γρ. Γεύση μπισκότο- σοκολάτα (προαιρετικά)

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα έως ότου δέσει το μείγμα μας. Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ.

Σύνθεση:

Παιρνούμε 1 καρδιά red velvet και βάζουμε πάνω κουμπιά με την ice filling vanilla. Έπειτα με ένα κουτάλι βάζουμε σε διάφορα σημεία blueberry filling 60. Επαναλαμβάνουμε άλλες 3 φορές. Στην τελευταία στρώση γαρνίρουμε με φρέσκα μύρτιλα και δυόσμο.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.