Υλικά:
- red velvet cake
- κρέμα με ice filling vanilla + γεύση μπισκότο βανίλια
- blueberry filling 60
- φρέσκα μύρτιλα
- φρέσκος δυόσμος
Red velvet cake:
- 1 κιλό red velvet cake
- 350 gr. Αυγό
- 300 gr. Ηλιέλαιο
- 250 gr. Νερό
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό και τα χτυπάμε στην χαμηλή ταχύτητα για 5 λεπτά. Βάζουμε σε λαμαρίνα (60×40) με λαδόκολλα 800γρ από το μείγμα. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας με την βοήθεια μιας σπαστής παλέτας. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου για 9 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα κάνουμε καρδιές με τσέρκι της αρεσκείας μας.
Ice filling vanilla:
- 1 κιλό ice filling vanilla
- 2 κιλά κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
- 60 γρ. Γεύση μπισκότο- σοκολάτα (προαιρετικά)
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα έως ότου δέσει το μείγμα μας. Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ.
Σύνθεση:
Παιρνούμε 1 καρδιά red velvet και βάζουμε πάνω κουμπιά με την ice filling vanilla. Έπειτα με ένα κουτάλι βάζουμε σε διάφορα σημεία blueberry filling 60. Επαναλαμβάνουμε άλλες 3 φορές. Στην τελευταία στρώση γαρνίρουμε με φρέσκα μύρτιλα και δυόσμο.