ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΣΦΙΧΤΟ ΣΟΥΦΛΕ
- Μίγμα 1 kg
- Κουβερτούρα λιωμένη 450 gr
- Νερό χλιαρό 400 gr
- Μαργαρίνη / Βούτυρο 300 gr
ΜΑΛΑΚΟ ΣΟΥΦΛΕ
- Μίγμα 1 Kg
- Νερό χλιαρό 500 gr
- Κουβερτούρα λιωμένη 430 gr
- Λάδι (σπορέλαιο 360 gr)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
- Μαλακώνετε το βούτυρο χωρίς να λιώσει ή να βράσει και ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα.
- Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 6 λεπτά.
- Σερβίρετε σε φορμάκια και ψήνετε στους 180-200 βαθμούς για 8 -10 λεπτά, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Σουφλέ σοκολάτας με λαχταριστή γεύση και ρευστή δομή στο εσωτερικό του.
- Καταψύχεται και ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του.