Σουφλέ Σοκολάτας

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΣΦΙΧΤΟ ΣΟΥΦΛΕ

  • Μίγμα 1 kg
  • Κουβερτούρα λιωμένη 450 gr
  • Νερό χλιαρό 400 gr
  • Μαργαρίνη / Βούτυρο 300 gr

ΜΑΛΑΚΟ ΣΟΥΦΛΕ

  • Μίγμα 1 Kg
  • Νερό χλιαρό 500 gr
  • Κουβερτούρα λιωμένη 430 gr
  • Λάδι (σπορέλαιο 360 gr)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

  • Μαλακώνετε το βούτυρο χωρίς να λιώσει ή να βράσει και ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα.
  • Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 6 λεπτά.
  • Σερβίρετε σε φορμάκια και ψήνετε στους 180-200 βαθμούς για 8 -10 λεπτά, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σουφλέ σοκολάτας με λαχταριστή γεύση και ρευστή δομή στο εσωτερικό του.
  • Καταψύχεται και ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.