Η Foodstuff παρουσιάζει τρία μίγματα ζαχαροπλαστικής για SORBET που παρασκευάζονται εύκολα με κρύα μέθοδο και μόνο με προσθήκη νερού.
Έχουν μοναδική, λεία και κρεμώδη υφή, δεν κρυσταλλώνουν και δεν πετσιάζουν στη βιτρίνα.
ICE FRUIT STRAWBERRY και ICE FRUIT LEMON με υπέροχη γεύση φρούτων και μεγάλη περιεκτικότητα σε φράουλα και λεμόνι αντίστοιχα.
ICE CHOCOLATE μια δροσερή σοκολατένια πρόταση με τέλεια γεύση από εκλεκτές ποικιλίες κακάο.
Συνταγή
- 2500 γρ. νερό
- 1250 γρ. ICE FRUIT LEMON / ICE FRUIT STRAWBERRY / ICE CHOCOLATE
Τρόπος παρασκευής
- Βάζετε τα υλικά σε μια κανάτα και ομογενοποιείτε με το ραβδομπλέντερ.
- Αφήνουμε 15 λεπτά και μετά βάζουμε στην παγωτομηχανή.