ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ FREE
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό Μίγμα ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ FREE
- 350 γρ. Σπορέλαιο
- 300 γρ. Αυγά
- 250 γρ. Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά με το φτερό.
- Τοποθετούμε σε ταψιά ζύμη μέχρι λίγο πιο κάτω από τη μέση.
- Φουρνίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία (περίπου 160 °C) για 40 λεπτά.
SAUCE CHOCOLATE FREE
ΥΛΙΚΑ:
- 1000 γρ. Μίγμα SAUCE CHOCOLATE FREE
- 1000 γρ. Κρέμα γάλακτος-Φυτική κρέμα
- 1200 γρ. Νερό
- 100 γρ. Βούτυρο 82%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάζετε σε ένα σκεύος την κρέμα με το νερό και μόλις ζεσταθούν προσθέτετε το μίγμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να βράσει.
- Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο και λίγο κονιάκ εάν επιθυμείτε.
- Σιροπιάζετε ζεστή σοκολατόπιτα με ζεστή σάλτσα. Η σάλτσα μπορεί να μπει στο ψυγείο και να ζεσταθεί ξανά.