ΥΛΙΚΑ για τη ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ:
- 1 κιλό ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ DOUBLE CHOCO
- 350 γραμ. Σπορέλαιο
- 300 γραμ. Αυγά
- 250 γραμ. Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε σκεύη της αρεσκείας μας ποσότητα ζύμης λίγο πιο κάτω από τη μέση (40% του ύψους του ταψιού περίπου).
- Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 150-160 βαθμούς Κελσίου για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος.
- Κόβουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με την παρακάτω σάλτσα επίσης ζεστή.
- Μόλις κρυώσει προαιρετικά επικαλύπτουμε με CHOCOVER HAZELNUT COCOA.
ΥΛΙΚΑ για τη ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
- 1 κιλό SAUCE CHOCOLATE
- 1 κιλό νερό
- 1 κιλό κρέμα γάλακτος
- 100 γραμ. βούτυρο 82%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάζουμε την κρέμα με το νερό στη φωτιά και μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε το μίγμα SAUCE CHOCOLATE και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
- Η σάλτσα μπορεί να μπει στο ψυγείο και να ξαναζεσταθεί.