Σοκολατόπιτα Double Choco

ΥΛΙΚΑ για τη ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ:

  • 1 κιλό ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ DOUBLE CHOCO
  • 350 γραμ. Σπορέλαιο
  • 300 γραμ. Αυγά
  • 250 γραμ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
  • Σερβίρουμε σε σκεύη της αρεσκείας μας ποσότητα ζύμης λίγο πιο κάτω από τη μέση (40% του ύψους του ταψιού περίπου).
  • Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 150-160 βαθμούς Κελσίου για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος.
  • Κόβουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με την παρακάτω σάλτσα επίσης ζεστή.
  • Μόλις κρυώσει προαιρετικά επικαλύπτουμε με CHOCOVER HAZELNUT COCOA.

ΥΛΙΚΑ για τη ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:

  • 1 κιλό SAUCE CHOCOLATE
  • 1 κιλό νερό
  • 1 κιλό κρέμα γάλακτος
  • 100 γραμ. βούτυρο 82%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Βάζουμε την κρέμα με το νερό στη φωτιά και μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε το μίγμα SAUCE CHOCOLATE και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
  • Η σάλτσα μπορεί να μπει στο ψυγείο και να ξαναζεσταθεί.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.