Season Cake Vanilla-Chocolate

SEASON CAKE:

Υλικά:

  • 1 Κιλό μίγμα SEASON CAKE
  • 220 γρ. ηλιέλαιο
  • 450 γρ. νερό

Εκτέλεση :

  1. Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
  2. Σερβίρετε σε φόρμες κέικ ή muffin.
  3. Ψήνετε τα κέικ στους 160-170 βαθμούς για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και τον τύπο του φούρνου.
  4. Για muffin ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, ανάλογα και με τον τύπο του φούρνου.

Χαρακτηριστικά:

  • Νηστίσιμα κέικ χωρίς κανένα ζωικό συστατικό
  • Εύκολη παρασκευή με νερό και λάδι
  • Ιδανικά για κέικ φόρμας, ατομικά muffin, κέικ με σταφίδες, μηλόπιτα και σοκολατόπιτα
  • Ιδανικά για διατροφή vegan

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.