SEASON CAKE:
Υλικά:
- 1 Κιλό μίγμα SEASON CAKE
- 220 γρ. ηλιέλαιο
- 450 γρ. νερό
Εκτέλεση :
- Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
- Σερβίρετε σε φόρμες κέικ ή muffin.
- Ψήνετε τα κέικ στους 160-170 βαθμούς για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και τον τύπο του φούρνου.
- Για muffin ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, ανάλογα και με τον τύπο του φούρνου.
Χαρακτηριστικά:
- Νηστίσιμα κέικ χωρίς κανένα ζωικό συστατικό
- Εύκολη παρασκευή με νερό και λάδι
- Ιδανικά για κέικ φόρμας, ατομικά muffin, κέικ με σταφίδες, μηλόπιτα και σοκολατόπιτα
- Ιδανικά για διατροφή vegan