Saint honore Coffola® Brownie

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και μαζί τους έρχεται εκείνη η γλυκιά ανυπομονησία, οι μυρωδιές, τα φώτα, οι πρώτες δοκιμές για τα γιορτινά γλυκά. Είναι η εποχή που κάθε γλυκιά δημιουργία γίνεται πιο απολαυστική, και από φέτος η σοκολάτα-καφέ Coffola® αποτελεί το δικό σου σύμμαχο στο μαγικό ταξίδι των γιορτινών γεύσεων.

Η Coffola® είναι η σοκολάτα-καφές που ήρθε για να μαγέψει τους λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης. Με καταγωγή από την Ελβετία και φτιαγμένη με απαράμιλλη τεχνογνωσία, συνδυάζει τη βελούδινη σοκολάτα με επιλεγμένα χαρμάνια καφέ, μπλεντάροντας αριστοτεχνικά ένταση και ισορροπία. Κάθε εκδοχή της κρύβει μια διαφορετική εμπειρία, από απαλή και ντελικάτη, μέχρι βαθιά και αρωματική.

Tο μπολ γεμίζει άρωμα,  το μείγμα αποκτά χρώμα και υφή, νιώθεις πως αυτό που δημιουργείς έχει ψυχή.

Και για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών, σου έχουμε κάτι ξεχωριστό: το Saint Honoré Coffola® Brownie. Ένα γλυκό που παντρεύει την παράδοση με τη σύγχρονη απόλαυση,πλούσιο, αρωματικό και τόσο cozy, όσο ακριβώς υπόσχεται η Coffola®.

Saint Honoré Coffola® Brownie:

 

BROWNIE

 

ΥΛΙΚΑ :

1000 γρ. BROWNIES MIX

250 γρ. Νερό

200 γρ. Σπορέλαιο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε σε αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.

Φουρνίστε στους 180 °C για χρόνο 14-15 λεπτά. Τοποθετήστε σε ταψί 28×42. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε στα 4 για 4 κορμούς.

 

CREAMY COFFOLA® COLOMBIE

 

ΥΛΙΚΑ:

450 γρ. Γάλα

300 γρ. Ζάχαρη

225 γρ. Κρόκοι αυγού

23 γρ. Φύλλα ζελατίνης

475 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ COFFOLA® COLOMBIE

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε την ζελατίνη σε κρύο νερό να ενυδατωθεί. Με το γάλα, τους κρόκους και ζάχαρη παρασκευάζετε μια Crème anglaise. Προσθέτετε την ζελατίνη και ενσωματώνετε με την σοκολάτα. Ομογενοποιείτε και βάζετε σε φόρμες. Παγώνετε .

 

GANAZ COFFOLA

 

ΥΛΙΚΑ:

225 γρ.             Κρέμα γάλακτος 35%

425 γρ.             Γάλα 3,5%

100 γρ.             Συμπυκνωμένο γάλα

125 γρ.             Γλυκόζη

1000 γρ.           ΣΟΚΟΛΑΤΑ COFFOLA® COLOMBIE

225 γρ.             Βούτυρο 82% παγωμένο         

 

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Βάζετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το συμπυκνωμένο γάλα και τη γλυκόζη να βράσουν σε μια κατσαρόλα. Όταν βράσουν κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ΣΟΚΟΛΑΤΑ COFFOLA®. Ομογενοποιείτε με τη βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ. Μόλις πέσει η θερμοκρασία του μίγματος στους 40 βαθμούς προσθέτετε το βούτυρο από το ψυγείο και χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ. Αποθηκεύετε στο ψυγείο και ζεσταίνετε στους 38 με 40 βαθμούς για να επικαλύψετε τις πάστες.

 

ICE FILLING COFFOLA

 

ΥΛΙΚΑ:

1000 γρ. Κρέμα γάλακτος 35%

1000 γρ. Φυτική κρέμα

1000 γρ. ICE VANILLA FILLING

500 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ COFFOLA COLOMBIA

200 γρ. Γάλα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε την ΣΟΚΟΛΑΤΑ COFFOLA COLOMBIA μαζί με το γάλα σε μια λεκάνη και τα λιώνετε στον φούρνο μικροκυμάτων. Βάζετε τα υπόλοιπα υλικά (κρέμα γάλακτος 35%, φυτική και ICE VANILLA FILLING) στο μίξερ με το σύρμα και ομογενοποιείτε στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου δέσει. Κατεβάζετε από το μίξερ και προσθέτετε την σοκολάτα με το γάλα και ανακατεύετε με μια μαρίζ

 

CHOUX CRAQUELIN

 

CRAQUELIN

ΥΛΙΚΑ:

150 γρ. Καστανή ζάχαρη

150 γρ. Βούτυρο 82% (παγωμένο σε κύβους)

130 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής

1 γρ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το φτερό έως ότου γίνουν μια ζύμη.

Βάζετε την ζύμη ανάμεσα σε 2 φύλλα αντικολλητικά και με ένα πλάστη ανοίγετε την ζύμη σε ύψος 2 χιλιοστών. Τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει.

 

CHOUX-ÉCLAIR EXTRA

 

ΥΛΙΚΑ:

1000 γρ. CHOUX-ÉCLAIR EXTRA

1200 γρ. Νερό

200 γρ. Ηλιέλαιο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη. Κοβετε με σακουλα ζαχαροπλαστικης choux και από πανω βαζετε ένα παγωμενο κομματι craquelin. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για χρόνο 25 λεπτά με κλειστό τάμπερ. Ανοίξτε το τάμπερ και ψήστε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Παίρνετε ένα κομμάτι brownies για βάση.  Λιώνετε CHOCO TASTY MILKY και περνάτε μια λεπτή στρώση πάνω από το brownies. Με το ICE FILLING COFFOLA  γεμίζετε τα choux. Το GLAZE το ζεσταίνετε στους 40 με 42 βαθμούς  και περνάτε το CREAM COFOLA COLOMBIE. Από την μια πλευρα του brownie τοποθετείτε μια σειρά choux και από την άλλη τοποθετείτε το CREAM COFFOLA.  Γαρνίρετε.

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι προσφορές, νέα προϊόντα και συνταγές!

Email Icon

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.