Προφιτερόλ Bueno

ΥΛΙΚΑ

  • 2100 γρ. νερό ζεστό (45-50°C)
  • 1000 γρ. μείγμα CHOUX ÉCLAIR MIX
  • 360 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. αυγό φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
  • Ανοίγουμε το τάμπερ και ψήνουμε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.

MILKY EXTRA
ΥΛΙΚΑ

  • 1000 γρ. μείγμα MILKY EXTRA
  • 2500 γρ. νερό κρύο
  • 1000 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αναμιγνύετε τα υλικά στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
  • Ενσωματώνετε χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει η κρέμα.

PRALINE HAZELNUT WHITE
ΥΛΙΚΑ

  • 1000 γρ. PRALINE HAZELNUT WHITE
  • 100 γρ. ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζετε τα υλικά σε μια λεκάνη και με την βοήθεια μιας μαρίζ ομογενοποιούμε.
  • Βάζετε λίγο μέσα στο ψυγείο να σφίξει.

ΣΥΝΘΕΣΗ

  • Γεμίζετε τα ψημένα choux με MILKY EXTRA και τα βάζετε σε μπολάκια της αρέσκειας σας.
  • Από πάνω βάζετε την PRALINE HAZELNUT WHITE και κλείνετε μέχρι την επιφάνεια του μπολ.
  • Προαιρετικά γαρνίρετε με σπασμένο φουντούκι.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.