ΥΛΙΚΑ
- 2100 γρ. νερό ζεστό (45-50°C)
- 1000 γρ. μείγμα CHOUX ÉCLAIR MIX
- 360 γρ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. αυγό φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
- Ανοίγουμε το τάμπερ και ψήνουμε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
MILKY EXTRA
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. μείγμα MILKY EXTRA
- 2500 γρ. νερό κρύο
- 1000 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύετε τα υλικά στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
- Ενσωματώνετε χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει η κρέμα.
PRALINE HAZELNUT WHITE
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. PRALINE HAZELNUT WHITE
- 100 γρ. ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζετε τα υλικά σε μια λεκάνη και με την βοήθεια μιας μαρίζ ομογενοποιούμε.
- Βάζετε λίγο μέσα στο ψυγείο να σφίξει.
ΣΥΝΘΕΣΗ
- Γεμίζετε τα ψημένα choux με MILKY EXTRA και τα βάζετε σε μπολάκια της αρέσκειας σας.
- Από πάνω βάζετε την PRALINE HAZELNUT WHITE και κλείνετε μέχρι την επιφάνεια του μπολ.
- Προαιρετικά γαρνίρετε με σπασμένο φουντούκι.