Πηκτικό παγωτού ζεστής και κρύας παρασκευής, ειδικά σχεδιασμένο για τις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες και τις παραδοσιακές συνταγές με περισσότερα λιπαρά.
ΠΗΚΤΙΚΟ D-50
- Βάση παγωτού 50 γραμμαρίων ανά λίτρο γάλακτος.
- Για παγωτό με βελούδινη υφή, εξαιρετική δομή και σταθερότητα.
- Παρασκευάζεται με ζεστή μέθοδο.
- Μοναδική συμπεριφορά στην κατάψυξη χωρίς να δημιουργούνται φιλμ και κρύσταλλοι στο παγωτό.
- Έχει ντελικάτη γεύση κρέμας και βανίλιας.
- Είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις ελληνικές κλιματικές συνθήκες.
- Ιδανική για συνταγές με πολλά ή λίγα λιπαρά.
ΠΗΚΤΙΚΟ D-100
- Πλούσια βάση παγωτού 100 γραμμαρίων ανά λίτρο γάλακτος.
- Για παγωτό με κρεμώδη υφή και ιδανική διόγκωση.
- Παρασκευάζεται με ζεστή μέθοδο.
- Ντελικάτη γεύση βανίλιας και κρέμας.
- Τέλεια συμπεριφορά στην κατάψυξη χωρίς να δημιουργούνται φιλμ και κρύσταλλοι στο παγωτό.
- Είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις ελληνικές κλιματικές συνθήκες.
- Ιδανική για συνταγές με πολλά ή λίγα λιπαρά.