ΚΙΓΙΕ ΜΙΞ
ΥΛΙΚΑ
- 1000 gr. ΚΙΓΙΕ MIX
- 600-700 gr. Νερό καυτό (70 °C)
- 500 gr. Άχνη ζάχαρη
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
- Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
- Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
- Ψήνουμε στους 100-110 °C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.
MILKY EXTRA
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. MILKY EXTRA
- 2500 γρ. Νερό κρύο
- 1000 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
- Αναμιγνύετε την MILKY EXTRA με το νερό στο μίξερ με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
- Ενσωματώνετε χτυπημένη σαντιγί (φυτική ή ζωική) στην κρέμα ή προσθέτετε την κρέμα γάλακτος (φυτική ή ζωική) ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:
- Ψιλοκόβουμε φρέσκιες φράουλες και τις ρίχνουμε μέσα στην κρέμα.
- Γεμίζουμε τις φωλιές με την κρέμα και τις βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.
- Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και macaron.