CHOUX – ECLAIR EXTRA
ΥΛΙΚΑ
- 1400 γρ. Νερό
- 1000 γρ. CHOUX ECLAIR EXTRA
- 200 γρ. Ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
- Κόψτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και ίσιο κορνέ Νο.10 κύκλους στο μέγεθος τις αρεσκείας σας.
- Πασπαλίστε με φίλε αμύγδαλο.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C περίπου για 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
- Ανοίξτε το τάμπερ και ψήστε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
ICE VANILLA FILLING / ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. ICE VANILLA FILLING
- 2000-2200 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% – Φυτική κρέμα
- 130 γρ. ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ FOODSTUFF
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε την κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
- Βάζετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
- Κόβετε το Paris Brest στην μέση.
- Γεμίζετε με την κρέμα φουντουκιού και μετά βάζετε το καπάκι.
- Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.