Paris Brest Φουντούκι

CHOUX – ECLAIR EXTRA

ΥΛΙΚΑ

  • 1400 γρ. Νερό
  • 1000 γρ. CHOUX ECLAIR EXTRA
  • 200 γρ. Ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
  2. Κόψτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και ίσιο κορνέ Νο.10 κύκλους στο μέγεθος τις αρεσκείας σας.
  3. Πασπαλίστε με φίλε αμύγδαλο.
  4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C περίπου για 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
  5. Ανοίξτε το τάμπερ και ψήστε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.

ICE VANILLA FILLING / ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1000 γρ. ICE VANILLA FILLING
  • 2000-2200 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% – Φυτική κρέμα
  • 130 γρ. ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ FOODSTUFF

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε την κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

  1. Βάζετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
  2. Κόβετε το Paris Brest στην μέση.
  3. Γεμίζετε με την κρέμα φουντουκιού και μετά βάζετε το καπάκι.
  4. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.