Παρφέ Σοκολάτα / Παρφέ Βανίλια

Παρφέ Σοκολάτα / Παρφέ Βανίλια

Υλικά:

  • 1 κιλό κρέμα (φυτική ή ζωική)
  • 300 γρ. μίγμα Παρφέ Βάση
  • 300 γρ. κιγιέ

Εκτέλεση:

  • Αρχικά χτυπάμε το κιγιέ με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα.

    (KIΓΙΕ MIX FOODSTUFF: 700 γρ. νερό καυτό, 1 κιλό κιγιέ)

  • Αναμιγνύουμε την κρέμα (φυτική ή ζωική) με το μίγμα παρφέ στο μίξερ, χρησιμοποιώντας το σύρμα, έως ότου γίνει ημίρευστη (όχι σφιχτή).
  • Για το παρφέ, προσθέτουμε κιγιέ, αμύγδαλα, φρούτα ή ποτά της επιλογής μας.
  • Για παρφέ σοκολάτα, προσθέτουμε 150 γρ. Chocover hazelnut-cocoa.
  • Καταψύχουμε.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.