Παρφέ Σοκολάτα / Παρφέ Βανίλια
Υλικά:
- 1 κιλό κρέμα (φυτική ή ζωική)
- 300 γρ. μίγμα Παρφέ Βάση
- 300 γρ. κιγιέ
Εκτέλεση:
- Αρχικά χτυπάμε το κιγιέ με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα.
(KIΓΙΕ MIX FOODSTUFF: 700 γρ. νερό καυτό, 1 κιλό κιγιέ)
- Αναμιγνύουμε την κρέμα (φυτική ή ζωική) με το μίγμα παρφέ στο μίξερ, χρησιμοποιώντας το σύρμα, έως ότου γίνει ημίρευστη (όχι σφιχτή).
- Για το παρφέ, προσθέτουμε κιγιέ, αμύγδαλα, φρούτα ή ποτά της επιλογής μας.
- Για παρφέ σοκολάτα, προσθέτουμε 150 γρ. Chocover hazelnut-cocoa.
- Καταψύχουμε.