ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
- ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ DE LUX CHOCO/VANILLA – 1 Kg
- Αυγά φρέσκα – 600 gr
- Νερό – 200 gr
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα σε αργή ταχύτητα για 1 λεπτό και μετά στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
- Σερβίρετε σε τσέρκια ή λαμαρίνες.
- Φουρνίστε στους 190-200 ºC, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Μίγμα για αφράτο παντεσπάνι βανίλια και σοκολάτα με υπέροχη γεύση και εξαιρετική δομή.
- Ιδανικό και για τόμπους με τροποποίηση της συνταγής.
- Έχει εξαιρετικό όγκο και διατηρείται μαλακό για μεγάλο χρονικό διάστημα.