Παντεσπάνι De Lux Choco / Vanilla

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

  • ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ DE LUX CHOCO/VANILLA – 1 Kg
  • Αυγά φρέσκα – 600 gr
  • Νερό – 200 gr

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  • Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα σε αργή ταχύτητα για 1 λεπτό και μετά στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
  • Σερβίρετε σε τσέρκια ή λαμαρίνες.
  • Φουρνίστε στους 190-200 ºC, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μίγμα για αφράτο παντεσπάνι βανίλια και σοκολάτα με υπέροχη γεύση και εξαιρετική δομή.
  • Ιδανικό και για τόμπους με τροποποίηση της συνταγής.
  • Έχει εξαιρετικό όγκο και διατηρείται μαλακό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.