Για την Pannacotta:
Υλικά:
- 1 κιλό μίγμα Pannacotta Mix
- 2 κιλά νερό
- 3,2 κιλά κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
Εκτέλεση:
- Αναμιγνύουμε το νερό με την κρέμα γάλακτος και θερμαίνουμε μέχρι να βράσει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μίγμα.
Για το ζελέ κεράσι:
Υλικά:
- Μίγμα 1 kg
- Νερό 5 kg
Εκτέλεση:
- Διαλύουμε το μίγμα στο μισό νερό και θερμαίνουμε μέχρι να βράσει.
- Έπειτα προσθέτουμε το υπόλοιπο κρύο νερό και αναμιγνύουμε.
Σύνθεση:
- Περιμένουμε να κρυώσουν και οι δύο παρασκευές μας.
- Έπειτα, σε ένα ποτήρι τοποθετούμε μία δόση Pannacotta Mix και κλείνουμε με την υπόλοιπη δόση Ζελέ Κεράσι.
- Διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα.