ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. APPLE CINNAMON CAKE
- 250 γρ. αυγά
- 150 γρ. λάδι
- 150 γρ. βούτυρο 82% λιωμένο
- 350 γρ. νερό
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το φτερό και τα αναμιγνύουμε για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
- Μοιράζουμε στις φόρμες της βασιλόπιτας και ψήνουμε στους 150-160 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
- Γαρνίρουμε με TASTY CHOCO WHITE, αποξηραμένα μήλα και κανέλα.