Το παρφέ της Foodstuff με κρύα μέθοδο παρασκευής – αφράτο, εύκολο, σταθερό! Ιδανικό για βιτρίνα, δεν πετσιάζει, δεν σκληραίνει.
Παραδοσιακό Παρφέ που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα με κρύα μέθοδο, χτυπώντας στο μίξερ. Συνδυάζεται ιδανικά με το προϊόν KIΓΙΕ MIX της FoodStuff για τέλεια αφράτη υφή. Μπορείτε να προσθέσετε φρούτα, ξηρούς καρπούς, ποτά, σοκολάτα κλπ. Διατηρείται στη βιτρίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν σκληραίνει και δεν «πετσιάζει».
Συνταγή
- 1 kg Κρέμα φυτική ή ζωική
- 0.3 kg Μίγμα Παρφέ Βάση
- 0.3 kg Κιγιέ
Εκτέλεση
- Χτυπάτε με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, κιγιέ (KIΓΙΕ MIX FoodStuff: 1 κιλό νερό καυτό, 700 γρ. κιγιέ).
- Αναμιγνύετε την κρέμα (φυτική ή ζωική) με το μίγμα παρφέ στο μίξερ, με το σύρμα, έως ότου γίνει ημίρευστη (όχι σφιχτή).
- Για το παρφέ προσθέτετε κιγιέ, αμύγδαλα, φρούτα, ποτά.
- Για παρφέ σοκολάτας προσθέτετε 150 γρ. κακάο.
- Καταψύχετε.