- Βάζετε ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και τρυπάτε το φύλλο για να καραμελώσει και να μην φουσκώσει.
- Ψήνετε στους 180 °C για 20 λεπτά.
- Βγάζετε και αναποδογυρίζετε το φύλλο.
- Ξαναβάζετε ζάχαρη άχνη.
- Ψήνετε για άλλα 10 με 15 λεπτά.
- Αφήνετε να κρυώσει.
ICE VANILLA FILLING
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
- 1000 γρ. ICE VANILLA FILLING
- 2000-2200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
- Βάζετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ.
ΣΥΝΘΕΣΗ
- Παίρνετε το φύλλο σφολιάτας και το κόβετε στο επιθυμητό μέγεθος.
- Βάζετε ένα φύλλο κάτω και γεμίζετε με την ice vanilla filling.
- Επαναλαμβάνετε και κλείνετε με φύλλο σφολιάτας.
- Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.