Υλικά:
– 1000 γρ. Lemon Yogo Cake
– 175 γρ. αυγό
– 300 γρ. ηλιέλαιο
– 375 γρ. νερό
Εκτέλεση :
Χτυπάμε τα υλικά του κέικ σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Ψήνουμε σε φόρμα του κέικ για 50 περίπου λεπτά στους 160-170 βαθμούς.
Υλικά:
– 1000 γρ. Lemon Yogo Cake
– 175 γρ. αυγό
– 300 γρ. ηλιέλαιο
– 375 γρ. νερό
Εκτέλεση :
Χτυπάμε τα υλικά του κέικ σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Ψήνουμε σε φόρμα του κέικ για 50 περίπου λεπτά στους 160-170 βαθμούς.