Lemon Yogo Cake

Υλικά:

– 1000 γρ. Lemon Yogo Cake
– 175 γρ. αυγό
– 300 γρ. ηλιέλαιο
– 375 γρ. νερό

Εκτέλεση :

Χτυπάμε τα υλικά του κέικ σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Ψήνουμε σε φόρμα του κέικ για 50 περίπου λεπτά στους 160-170 βαθμούς.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.