Υλικά:
– 1000 γρ. Μίγμα Lemon Yogo Cake
– 250 γρ. Αυγά φρέσκα
– 350 ml Ηλιέλαιο
– 350 ml Νερό
Εκτέλεση :
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Απλώστε σε λαμαρίνα 60x40cm 1000γρ του μίγματος και ψήστε τα φύλλα στους 200°C για 7-8 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
Ice Vanilla Filling
– 1000 γρ. Μίγμα Ice Vanilla Filling
– 2200ml Κρέμα γάλακτος-Φυτική κρέμα
– 30γρ./κιλό ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙ
Εκτέλεση :
Χτυπήστε την κρέμα, με το μίγμα και τη γεύση λεμόνι, στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.
Coulis Blueberry
– 1000 γρ. Blueberry Filling 60
– 3 Φύλλα Ζελατίνης
– 150γρ Σιρόπι 30B
Εκτέλεση :
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε το Blueberry Filling 60 και το σιρόπι και προσθέτετε τα φύλλα ζελατίνης τα οποία έχουμε πρώτα μαλακώσει σε κρύο νερό. Φορμάρετε το Coulis σε φόρμα σιλικόνης παραλληλόγραμμη για φύλλο και καταψύχετε.
Κιγιέ:
– Μίγμα 1 kg
– Νερό καυτό (70°C) 600-700 g
Εκτέλεση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Σε τσέρκι της αρεσκείας σας τοποθετήστε 1 φύλλο από τον τόμπο, μία στρώση κρέμας ice vanilla filling με γεύση λεμόνι, μετά ένα φύλλο coulis blueberry και κλείστε με ένα ακόμα φύλλο τόμπους. Διακοσμήστε με κιγιέ και φέτες λεμόνι.