Φουντουκόπιτα

ΥΛΙΚΑ:

  • 1000 γρ. Φουντουκόπιτα
  • 400 γρ. Νερό
  • 300 γρ. Ηλιέλαιο
  • 100 γρ. Αυγά φρέσκα
  • Λευκή πραλίνα φουντουκιού για επικάλυψη PRALIN HAZELNUT WHITE .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμιγνύουμε σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
  2. Σερβίρουμε σε ταψάκια της επιλογής μας .
  3. Φουρνίζουμε στους 160-165 °C περίπου για χρόνο ανάλογα με το είδος και βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
  4. Σιροπιάζουμε το προϊόν ζεστό με σιρόπι της επιλογής μας (βάρους περίπου 1/3 της ζύμης).
  5. Στο τέλος επικαλύπτουμε με λευκή πραλίνα φουντουκιού PRALINE HAZELNUT WHITE όλη την επιφάνεια της Φουντουκόπιτας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.