ΥΛΙΚΑ:
- 1000 γρ. Φουντουκόπιτα
- 400 γρ. Νερό
- 300 γρ. Ηλιέλαιο
- 100 γρ. Αυγά φρέσκα
- Λευκή πραλίνα φουντουκιού για επικάλυψη PRALIN HAZELNUT WHITE .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμιγνύουμε σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε ταψάκια της επιλογής μας .
- Φουρνίζουμε στους 160-165 °C περίπου για χρόνο ανάλογα με το είδος και βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
- Σιροπιάζουμε το προϊόν ζεστό με σιρόπι της επιλογής μας (βάρους περίπου 1/3 της ζύμης).
- Στο τέλος επικαλύπτουμε με λευκή πραλίνα φουντουκιού PRALINE HAZELNUT WHITE όλη την επιφάνεια της Φουντουκόπιτας.