Chocolate Tarte Cream Free

Υλικά:

  • 1 κιλό μίγμα Choco Cake Free
  • 500 γρ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. Μαργαρίνη μαλακή ή βούτυρο 82% μαλακωμένο όχι λιωμένο
  • 200 γρ. Αυγά
  • 150 γρ. Σπορέλαιο

Εκτέλεση :

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με φτερό στο μίξερ μας στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη.

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο μας για 2 ώρες.

Ανοίγουμε σε σκεύος τάρτας στο επιθυμητό μέγεθος.

Ψήνουμε σε φούρνο αέρος στους 180°C με τάμπερ κλειστό για 20-25 λεπτά.


Milky Free Chocolate Diplomat

  • 1 κιλό μίγμα Milky Free
  • 2,5 κιλά νερό κρύο
  • 2 λίτρα κρέμα γάλακτος 35% (σαντιγύ)
  • 2 κιλά Ganage Chocolate Free

Εκτέλεση :

Αναμιγνύουμε το νερό και τη Milky Free στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.

Ενσωματώνουμε τη χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.

Τέλος ενσωματώνουμε τη Ganage Chocolate Free για να έχουμε μία ομοιόμορφη κρέμα σοκολάτας.


Ganage Chocolate Free

  • 1000 γρ. Μίγμα Sauce Chocolate Free
  • 1000 γρ. Κρέμα γάλακτος
  • 1000 γρ. Νερό
  • 100 γρ. Βούτυρο 82%
  • 1200 γρ. Σοκολάτα υγείας χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση :

Βάζουμε σε ένα σκεύος την κρέμα με το νερό και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μίγμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να βράσει.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα.

Ομογενοποιούμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Στη τάρτα προσθέτουμε την αφρατεμένη κρέμα μας Milky Free Chocolate Diplomat και κάνουμε ντεκόρ με σοκολάτα μαλτιτόλης.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.