Caramel Premium Cake

Υλικά:

  • 1000 γρ. Caramel Premium Cake
  • 175 γρ. αυγό
  • 300 γρ. ηλιέλαιο
  • 375 γρ. νερό

Εκτέλεση :

  1. Χτυπάμε τα υλικά του κέικ σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
  2. Ψήνουμε σε φόρμα του κέικ για 50 περίπου λεπτά στους 160-170 βαθμούς.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.