Υλικά:
- 1000 γρ. μίγμα CAKE ΒΡΩΜΗΣ
- 400 γρ. αυγά φρέσκα
- 200 γρ. σπορέλαιο
- 100 γρ. νερό
Εκτέλεση:
- Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
- Σερβίρετε σε τσέρκια της αρεσιάς σας.
- Ψήνετε στους 160-170 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά περίπου.
- Αφήνετε να κρυώσουν.
Σύνθεση:
- Παίρνετε το CAKE ΒΡΩΜΗΣ και το κόβετε σε 3 ίσα μέρη.
- Ανάμεσα σε κάθε φύλλο βάζετε CONFITURE APRICOT.
- Βάζετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
- Τέλος λιώνετε το CHOCOVER WHITE και επικαλύπτετε όλη την επιφάνεια του cake.
- Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε σκαλιέτα ή τρούφα της αρέσκειας σας.