Cake Βρώμης με Μαρμελάδα Βερίκοκο

Υλικά:

  • 1000 γρ. μίγμα CAKE ΒΡΩΜΗΣ
  • 400 γρ. αυγά φρέσκα
  • 200 γρ. σπορέλαιο
  • 100 γρ. νερό

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
  2. Σερβίρετε σε τσέρκια της αρεσιάς σας.
  3. Ψήνετε στους 160-170 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά περίπου.
  4. Αφήνετε να κρυώσουν.

Σύνθεση:

  1. Παίρνετε το CAKE ΒΡΩΜΗΣ και το κόβετε σε 3 ίσα μέρη.
  2. Ανάμεσα σε κάθε φύλλο βάζετε CONFITURE APRICOT.
  3. Βάζετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
  4. Τέλος λιώνετε το CHOCOVER WHITE και επικαλύπτετε όλη την επιφάνεια του cake.
  5. Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε σκαλιέτα ή τρούφα της αρέσκειας σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.