ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ
- 900 γρ. μίγμα CAKE WHOLEMEAL
- 100 γρ. μίγμα CAKE SOFT DOUBLE CHOCO
- 350 γρ. Αυγά φρέσκα
- 150 γρ. Βούτυρο 82% Λιωμένο
- 230 γρ. Νερό
- 150 γρ. Σταγόνες Σοκολάτας
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
- 150 γρ. Σταφίδα Ξανθιά
- 100 γρ. Cranberry
- 250 γρ. Κύβοι Φρούτων
- 250 γρ. Φουντούκι χονδροκομμένο
- 80 γρ. Ρούμι
- Κανέλα
- Τα μουλιάζουμε για μια νύχτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από της γέμισης και της σοκολάτας με το φτερό για 5 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
- Προσθέτουμε την σοκολάτα και την μουλιασμένη γέμιση και ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε αργή ταχύτητα.
- Σερβίρουμε σε φόρμες κέικ αφού τις έχουμε αλείψει με βούτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε ταμπανωτό για 45-50 λεπτά.
- Αφού κρυώσει διακοσμούμε με λευκή επικάλυψη και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.