Υλικά:
Apple Cinnamon Cake:
- 1000 γρ. Μίγμα Apple Cinnamon Cake
- 250 γρ. Αυγά φρέσκα
- 350 ml Ηλιέλαιο
- 350 ml Νερό
Εκτέλεση:
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
- Απλώστε σε λαμαρίνα 60x40cm 1000γρ του μίγματος και ψήστε τα φύλλα στους 200°C για 7-8 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
Ice Vanilla Filling:
- 1000 γρ. Μίγμα Ice Vanilla Filling
- 1000 ml Κρέμα γάλακτος 35%
- 1000 ml Φυτική κρέμα
Εκτέλεση:
- Χτυπήστε την κρέμα και τη φυτική κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.
Caramel Cover:
- 1000 γρ. Μίγμα Caramel Cover
- 500 ml Κρέμα γάλακτος 35%
- 600 ml Γάλα
- 300 γρ. Βούτυρο 82%
- 100 γρ. Κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Βάλτε σε ένα σκεύος την κρέμα με το γάλα και μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το μίγμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να βράσει.
- Κατεβάστε από τη φωτιά και προσθέστε το βούτυρο και τη σοκολάτα.
- Ομογενοποιήστε και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
Καραμελωμένα Μήλα:
- 1000 γρ. Μήλα Πράσινα
- 150 γρ. Ζάχαρη καστανή
- 70 γρ. Βούτυρο 82%
Εκτέλεση:
- Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε κύβους.
- Σε τηγάνι φτιάξτε μια καραμέλα με την καστανή ζάχαρη.
- Προσθέστε τα μήλα και το βούτυρο και μαγειρέψτε μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα.
- Ύστερα, σβήστε με χυμό λεμόνι.
Μοντάρισμα:
- Σε τσέρκι της επιλογής σας τοποθετήστε 1 φύλλο (τόμπος) από Apple Cinnamon Cake.
- Προσθέστε μια ποσότητα Ice Vanilla Filling, κομμάτια από τα Καραμελωμένα Μήλα και Caramel Cover.
- Κλείστε το γλυκό με άλλο ένα φύλλο Apple Cinnamon Cake.
- Ντεκόρ με φρέσκα μήλα, κανέλα και crumble μπισκότου.