Apple Cinnamon Toffee Cake

Υλικά:

Apple Cinnamon Cake:

  • 1000 γρ. Μίγμα Apple Cinnamon Cake
  • 250 γρ. Αυγά φρέσκα
  • 350 ml Ηλιέλαιο
  • 350 ml Νερό

Εκτέλεση:

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
  2. Απλώστε σε λαμαρίνα 60x40cm 1000γρ του μίγματος και ψήστε τα φύλλα στους 200°C για 7-8 λεπτά με κλειστό τάμπερ.

Ice Vanilla Filling:

  • 1000 γρ. Μίγμα Ice Vanilla Filling
  • 1000 ml Κρέμα γάλακτος 35%
  • 1000 ml Φυτική κρέμα

Εκτέλεση:

  1. Χτυπήστε την κρέμα και τη φυτική κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.

Caramel Cover:

  • 1000 γρ. Μίγμα Caramel Cover
  • 500 ml Κρέμα γάλακτος 35%
  • 600 ml Γάλα
  • 300 γρ. Βούτυρο 82%
  • 100 γρ. Κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε σε ένα σκεύος την κρέμα με το γάλα και μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το μίγμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να βράσει.
  2. Κατεβάστε από τη φωτιά και προσθέστε το βούτυρο και τη σοκολάτα.
  3. Ομογενοποιήστε και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.

Καραμελωμένα Μήλα:

  • 1000 γρ. Μήλα Πράσινα
  • 150 γρ. Ζάχαρη καστανή
  • 70 γρ. Βούτυρο 82%

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε κύβους.
  2. Σε τηγάνι φτιάξτε μια καραμέλα με την καστανή ζάχαρη.
  3. Προσθέστε τα μήλα και το βούτυρο και μαγειρέψτε μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα.
  4. Ύστερα, σβήστε με χυμό λεμόνι.

Μοντάρισμα:

  1. Σε τσέρκι της επιλογής σας τοποθετήστε 1 φύλλο (τόμπος) από Apple Cinnamon Cake.
  2. Προσθέστε μια ποσότητα Ice Vanilla Filling, κομμάτια από τα Καραμελωμένα Μήλα και Caramel Cover.
  3. Κλείστε το γλυκό με άλλο ένα φύλλο Apple Cinnamon Cake.
  4. Ντεκόρ με φρέσκα μήλα, κανέλα και crumble μπισκότου.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας πληρούν και ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και διαχείρισης.