ΥΛΙΚΑ
-1000 γρ. Μίγμα RED VELVET
-225 γρ. Ηλιέλαιο
-225 γρ. Βούτυρο 82% λιωμένο
-450 γρ. Αυγά
-100 γρ. Νερό
-100 γρ. Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
-100 γρ. Φιστίκια Αιγίνης
-100 γρ. Blueberry fiiling 60
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε το μίγμα RED VELVET , το ηλιέλαιο, το βούτυρο 82% λιωμένο, τα αυγά, το νερό και το αλεύρι στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Προσθέστε το φιστίκι Αιγίνης και αναμίξτε για 1 λεπτό ακόμα.
Βάλτε στη φόρμα της βασιλόπιτας τη μισή ποσότητα και με σακούλα ζαχαροπλαστικής τοποθετήστε γραμμές από το blueberry filling 60 και από πάνω κλείστε με την υπόλοιπη ποσότητα της βασιλόπιτας red velvet.
Φουρνίστε στους 160-170 βαθμούς κελσίου για χρόνο ανάλογα με το είδος και βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.
Επικαλύψτε τη βασιλόπιτα με CHOCOVER WHITE και προαιρετικά πασπαλίστε με τρίμμα RED VELVET CAKE.