ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ

ΥΛΙΚΑ

-1000 gr.                 ΚΙΓΙΕ MIX
-600-700 gr.           Νερό καυτό (70 °C)
-500 gr.                   Άχνη ζάχαρη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
Ψήνουμε στους 100-110 °C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.


MILKY EXTRA

ΥΛΙΚΑ

-1000 γρ.               MILKY EXTRA
-2500 γρ.                Νερό κρύο
-1000 γρ                 Κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Αναμιγνύετε την MILKY EXTRA  με το νερό στο μίξερ με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
Ενσωματώνετε χτυπημένη σαντιγί (φυτική ή ζωική) στην κρέμα ή προσθέτετε την κρέμα γάλακτος (φυτική ή ζωική) ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:

Ψιλοκόβουμε φρέσκιες φράουλες και τις ρίχνουμε μέσα στην κρέμα.
Γεμίζουμε τις φωλιές με την κρέμα και τις βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.
Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και macaron.