CHOUX – ECLAIR EXTRA
ΥΛΙΚΑ
-1400 γρ. Νερό
-1000 γρ. CHOUX ECLAIR EXTRA
-200 γρ. Ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
Κόψτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και ίσιο κορνέ Νο.10 κύκλους στο μέγεθος τις αρεσκείας σας.
Πασπαλίστε με φίλε αμύγδαλο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C περίπου για χρόνο 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
Ανοίξτε το τάμπερ και ψήστε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
ICE VANILLA FILLING / ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
-1000 γρ. ICE VANILLA FILLING
-2000-2200 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% – Φυτική κρέμα
-130 γρ. ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ FOODSTUFF
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα με το μίγμα στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Βάζετε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
Κόβετε το Paris Brest στην μέση.
Γεμίζετε με την κρέμα φουντουκιού και μετά βάζετε το καπάκι.
Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.