Βάζετε ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και τρυπάτε το φύλλο για να καραμελώσει και να μην φουσκώσει.
Ψήνετε στους 180 °C για 20 λεπτά.
Βγάζετε και αναποδογυρίζετε το φύλλο.
Ξαναβάζετε ζάχαρη άχνη.
Ψήνετε για αλλά 10 με 15 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει.
ICE VANILLA FILLING
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
-1000 γρ. ICE VANILLA FILLING
-2000-2200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
Βάζετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ.
ΣΥΝΘΕΣΗ
Παίρνετε το φύλλο σφολιάτας και το κόβετε στο επιθυμητό μέγεθος.
Βάζετε ένα φύλλο κάτω και γεμίζετε με την ice vanilla filling.
Επαναλαμβάνετε και κλείνετε με φύλλο σφολιάτας.
Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.