ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

-ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ DE LUΧ CHOCO/VANILLA         1 Kg
-Αυγά φρέσκα                                                  600 gr
-Νερό                                                                200 gr

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα σε αργή ταχύτητα για 1 λεπτό και μετά στην γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
Σερβίρετε σε τσέρκια ή λαμαρίνες.
Φουρνίστε στους 190 με 200 ºC για χρόνο ανάλογο με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μίγμα για αφράτο παντεσπάνι βανίλια και σοκολάτα με υπέροχη γεύση και εξαιρετική δομή.
Ιδανικό και για τόμπους με τροποποίηση της συνταγής .
Έχει εξαιρετικό όγκο και διατηρείται μαλακό για μεγάλο χρονικό διάστημα.