CRUMBLE CAKE SOFT DOUBLE CREAM
ΥΛΙΚΑ
-500 γρ. CAKE SOFT DOUBLE CREAM
-250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο 82% σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
-100 γρ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
Τρίβετε σε μικρά κομμάτια το ζυμάρι και το απλώνετε σε όλη την λαμαρίνα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 15 με 17 λεπτά περίπου.
ΚΡΕΜΑ CHEESE CAKE
ΥΛΙΚΑ
-1000 γρ. ICE FILLING VANILLA
-2000 γρ. κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
-400 γρ. κρέμα τυρί Φιλαδέλφεια
-60 γρ. ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δέσει και να αφρατέψει.
Βάζετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
ΣΥΝΘΕΣΗ
Σε ένα ποτηράκι βάζετε λίγο crumble vanilla και μετά την κρέμα εως σχεδόν επάνω.
Αφήνετε λίγο χώρο για να κλείσετε με BLUEBERRY FILLING 60.