ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

-900 γρ. μίγμα CAKE WHOLEMEAL
-100 γρ. μίγμα CAKE SOFT DOUBLE CHOCO
-350 γρ. Αυγά φρέσκα
-150 γρ. Βούτυρο 82% Λιωμένο
-230 γρ. Νερό
-150 γρ. Σταγόνες Σοκολάτας


ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ

-150 γρ. Σταφίδα Ξανθιά
-100 γρ. Cranberry
-250 γρ. Κύβοι Φρούτων
-250 γρ. Φουντούκι χονδροκομμένο
-80 γρ. Ρούμι
-Κανέλα
-Τα μουλιάζουμε για μια νύχτα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από της γέμισης και της σοκολάτας με το φτερό για 5 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
-Προσθέτουμε την σοκολάτα και την μουλιασμένη γέμιση και ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε αργή ταχύτητα.
-Σερβίρουμε σε φόρμες κέικ αφού τις έχουμε αλείψει με βούτυρο και αλεύρι.
-Ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε ταμπανωτό για 45-50 λεπτά.
-Αφού κρυώσει διακοσμούμε με λευκή επικάλυψη και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.