Υλικά:
-1000 γρ. μίγμα CAKE ΒΡΩΜΗΣ
-400 γρ. αυγά φρέσκα
-200 γρ. σπορέλαιο
-100 γρ. νερό

Εκτέλεση:
Χτυπάτε τα υλικά στο μίξερ με φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Σερβίρετε σε τσέρκια της αρεσιάς σας.
Ψήνετε στους 160-170 βαθμούς κελσίου για 60 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσουν.

Σύνθεση:
Παίρνετε το CAKE ΒΡΩΜΗΣ και το κόβετε σε 3 ίσα μέρη.
Ανάμεσα σε κάθε φύλλο βάζετε CONFITURE APRICOT.
Βάζετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
Τέλος λιώνετε το CHOCOVER WHITE και επικαλύπτετε όλη την επιφάνεια του cake .
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε σκαλιέτα ή τρούφα της αρέσκειας σας.