Η Ελληνική εταιρεία Foodstuff ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2003 και μέχρι σήμερα, παράγει με μεγάλη επιτυχία, ποιοτικές και καινοτόμες πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, μαγειρικής και παγωτού. Αποτέλεσμα όλης της πορείας ήταν η δημιουργία μίας ευρείας γκάμας προϊόντων ικανών να καλύψουν τις ανάγκες μίας ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς.

Παράλληλα, με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας και οδηγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, δημιουργούμε μία σειρά εξειδικευμένων προϊόντων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς, καθώς και του κάθε επαγγελματία συνεργάτη μας ξεχωριστά.
Η αφοσίωσή μας στην ολική ποιότητα, μας δεσμεύει να εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία. Μέχρι σήμερα, μέσα από μια αδιάκοπα ανοδική πορεία, συνεχίζουμε να κατακτούμε όλο και μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στόχος μας είναι να καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια, με καινοτόμες ιδέες και νέα προϊόντα, ώστε να ανταποκριθούμε με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό σε κάθε έναν από εσάς που επενδύει στη συνεργασία μας.