ΥΛΙΚΑ για τη ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ:

-1 κιλό ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ DOUBLE CHOCO
-350 γραμ. Σπορέλαιο
-300 γραμ. Αυγά
-250 γραμ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε σε σκεύη της αρεσκείας μας ποσότητα ζύμης λίγο πιο κάτω από τη μέση (40% του ύψους του ταψιού περίπου).
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 150-160 βαθμούς Κελσίου για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος.
Κόβουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με την παρακάτω σάλτσα επίσης ζεστή.
Μόλις κρυώσει προαιρετικά επικαλύπτουμε με CHOCOVER HAZELNUT COCOA.


ΥΛΙΚΑ για τη ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:

-1 κιλό SAUCE CHOCOLATE
-1 κιλό νερό
-1 κιλό κρέμα γάλακτος
-100 γραμ. βούτυρο 82%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε την κρέμα με το νερό στη φωτιά και μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε το μίγμα SAUCE CHOCOLATE και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
Η σάλτσα μπορεί να μπει στο ψυγείο και να ξαναζεσταθεί.