ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΣΦΙΧΤΟ ΣΟΥΦΛΕ
-Μίγμα 1 kg
-Κουβερτούρα λιωμένη 450 gr
-Νερό χλιαρό 400 gr
-Μαργαρίνη / Βούτυρο 300 gr

ΜΑΛΑΚΟ ΣΟΥΦΛΕ
-Μίγμα 1 Kg
-Νερό χλιαρό 500 gr
-Κουβερτούρα λιωμένη 430 gr
-Λάδι (σπορέλαιο 360 gr)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
Μαλακώνετε το βούτυρο χωρίς να λιώσει ή να βράσει και ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα.
Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 6 λεπτά.
Σερβίρετε σε φορμάκια και ψήνετε στους 180-200 βαθμούς για 8 -10 λεπτά, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σουφλέ σοκολάτας με λαχταριστή γεύση και ρευστή δομή στο εσωτερικό του.
Καταψύχεται και ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του.