ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ FREE

ΥΛΙΚΑ:
-1 κιλό Μίγμα ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ FREE
-350 γρ. Σπορέλαιο
-300 γρ. Αυγά
-250 γρ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά με το φτερό.
Τοποθετούμε σε ταψιά ζύμη μέχρι λίγο πιο κάτω από τη μέση.
Φουρνίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία (περίπου 160 °C) για 40 λεπτά.


SAUCE CHOCOLATE FREE

ΥΛΙΚΑ:
-1000 γρ. Μίγμα SAUCE CHOCOLATE FREE
-1000 γρ. Κρέμα γάλακτος-Φυτική κρέμα
-1200 γρ. Νερό
-100 γρ. Βούτυρο 82%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε σε ένα σκεύος την κρέμα με το νερό και μόλις ζεσταθούν προσθέτετε το μίγμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να βράσει.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο και λίγο κονιάκ εάν επιθυμείτε.
Σιροπιάζετε ζεστή σοκολατόπιτα με ζεστή σάλτσα. Η σάλτσα μπορεί να μπει στο ψυγείο και να ζεσταθεί ξανά.