CHOUX – ÉCLAIR MIX
ΥΛΙΚΑ
-2100 γρ. νερό ζεστό (45-50 oC)
-1000 γρ. μείγμα CHOUX ÉCLAIR MIX
-360 γρ. ηλιέλαιο
-200 γρ. αυγό φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει λεία ζύμη.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για χρόνο 30 λεπτά με κλειστό τάμπερ.
Ανοίγουμε το τάμπερ και ψήνουμε ακόμα 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
MILKY EXTRA
ΥΛΙΚΑ
-1000 γρ. μείγμα MILKY EXTRA
-2500 γρ. νερό κρύο
-1000 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύετε τα υλικά στο μίξερ στην γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και σφικτή.
Ενσωματώνετε χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα ή προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρευστή σιγά σιγά μέχρι να αφρατεύσει η κρέμα.
PRALINE HAZELNUT WHITE
ΥΛΙΚΑ
-1000 γρ. PRALINE HAZELNUT WHITE
-100 γρ. ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τα υλικά σε μια λεκάνη και με την βοήθεια μιας μαρίζ ομογενοποιούμε.
Βάζετε λίγο μέσα στο ψυγείο να σφίξει.
ΣΥΝΘΕΣΗ
Γεμίζετε τα ψημένα choux με MILKY EXTRA και τα βάζετε σε μπολάκια τις αρέσκειας σας.
Από πάνω βάζετε την PRALINE HAZELNUT WHITE και κλείνετε μέχρι την επιφάνεια του μπολ.
Προαιρετικά γαρνίρετε με σπασμένο φουντούκι.