Παρφέ Σοκολάτα/Παρφέ Βανίλια

Υλικά:
-1 κιλό Κρέμα φυτική ή ζωική
-300 γρ. Μίγμα Παρφέ Βάση
-300 γρ. Κιγιέ

Εκτέλεση:
Αρχικά χτυπάμε με το σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, κιγιέ (KIΓΙΕ MIΧ FOODSTUFF: 700γρ νερό καυτό,1κιλό κιγιέ).
Αναμιγνύουμε την κρέμα (φυτική ή ζωική) με το μίγμα παρφέ στο μίξερ, με το σύρμα έως ότου γίνει ημίρευστη (όχι σφικτή).
Για το παρφέ προσθέτουμε κιγιέ, αμύγδαλα, φρούτα, ποτά.
Για παρφέ σοκολάτα, προσθέτουμε 150γρ Chocover hazelnut-cocoa.
Καταψύχουμε.