ΥΛΙΚΑ

-1000 γρ.   APPLE CINNAMON CAKE
-250 γρ.    αυγά
-150 γρ.    λάδι
-150 γρ.    βούτυρο 82% λιωμένο
-350 γρ.    νερό


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το φτερό και τα αναμιγνύουμε για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Μοιράζουμε στις φόρμες της βασιλόπιτας και ψήνουμε στους 150 με 160 βαθμούς Κελσίου για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο του φούρνου.
Γαρνίρουμε με TASTY CHOCO WHITE, αποξηραμένα μήλα και κανέλα.