Η Foodstuff παρουσιάζει τρία SORBET που παρασκευάζονται εύκολα με κρύα μέθοδο και μόνο με προσθήκη νερού.

Έχουν μοναδική, λεία και κρεμώδη υφή, δεν κρυσταλλώνουν και δεν πετσιάζουν στη βιτρίνα.

ICE FRUIT STRAWBERRY και ICE FRUIT LEMON με υπέροχη γεύση φρούτων και μεγάλη περιεκτικότητα σε φράουλα και λεμόνι αντίστοιχα.

ICE CHOCOLATE μια δροσερή σοκολατένια πρόταση με τέλεια γεύση από εκλεκτές ποικιλίες κακάο.


Συνταγή 

-2500 γρ. νερό

-1250 γρ. ICE FRUIT LEMON / ICE FRUIT STRAWBERRY / ICE CHOCOLATE


Τρόπος παρασκευής

Βάζετε τα υλικά σε μια κανάτα και ομογενοποιείτε με το ραβδομπλέντερ.

Αφήνουμε 15 λεπτά και μετά βάζουμε στην παγωτομηχανή.