Υλικά:
-1 κιλό CAKE SOFT DOUBLE CREAM
-350 γρ. Αυγά φρέσκα
-150 γρ. Σπορέλαιο
-150 γρ. Βούτυρο 82% λιπαρά
-150 γρ. Νερό
-100 γρ. Χυμό πορτοκάλι
-1 τεμ. Ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5
λεπτά.
Φουρνίστε στους 150-160 °C για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος
και τον τύπο φούρνου.
Επικαλύψτε με ζάχαρη άχνη ή CHOCO TASTY WHITE/ MILK/ DARK